Wie ben ik?

wie

Mijn naam is Femke Hanse en ik ben sinds september 2015 begonnen met mijn Praktijk. Nadat ik 14 jaar gewerkt heb in de kinderopvang als sociaal pedagogisch werker ben ik nog 4 jaar zelfstandig gastouder geweest. Mijn liefde voor werken met mensen is groot en heeft ervoor gezorgd dat ik naast mijn baan in de kinderopvang mijn uren aanvulde met andere uitdagingen zoals werken met een gezin wat bestond uit twee kinderen zonder ogen. Het zette mij aan in vergroten van mijn kennis en door mijn opleiding die ik in 2003 startte ben ik 4 jaar werkzaam geweest als psychologisch assistente in Zorgzaam Ziekenhuis te Terneuzen.

Na de komst van onze dochter werd ik zelfstandig gastouder en was ik graag sportief bezig, een blessure maakte dat hardlopen even niet meer mocht en werd vervangen door yoga. Dit was het begin van een nieuwe uitdaging. Een opleiding als yogadocent volgde en daar bleef het niet bij, terug de boeken in was goed bevallen en de hoek van de psychologie bleef aan mij trekken. Mindfulness was het gevolg en na ook dat diploma behaald te hebben in augustus 2015 ging het roer om. De gastouder kinderen waren groot genoeg voor school en de nieuwe uitdaging vloeide mooi over.

Met mensen werken is een voorrecht en iets kunnen betekenen is de drijfveer. Ieder met een eigen verhaal, het geeft energie. Keer op keer beleef ik het met plezier en ben ik weer een interessante beleving rijker. Dat alles dankzij hetgeen ik van de mensen terugzie en hoor over hun ervaringen. En dat is waar het om gaat,om de mensen.